Spektrum dx7s not communicating

Discussion in 'MōVI Pro' started by alex ryan, Feb 23, 2017.

  1. alex ryan

    alex ryan Member

    Joined:
    May 8, 2015
    Messages:
    230
    Likes Received:
    16
    hi
    I have plugged in a bound spektrum satellite into the movi pro.
    The orange light is solid as it should be, but I have no communication between the movi pro and dx7s.
    I have tried switching to between dsmx and dsm2 radio modes and nothing happens. It's working without fault on my m10.

    Any ideas? I have a job tomorrow that I'd like to use the pro with, but requires the spektrum to be connected and I can't figure out what the problem is.
     
  2. Graham Futerfas

    Graham Futerfas Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    239
    Are you plugged into COM 1 or COM 2?
     
  3. alex ryan

    alex ryan Member

    Joined:
    May 8, 2015
    Messages:
    230
    Likes Received:
    16
  4. Graham Futerfas

    Graham Futerfas Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    239
    So try COM 2. That's where I plug my Spektrum in. That leaves it in command of Pan and Tilt.
     
  5. alex ryan

    alex ryan Member

    Joined:
    May 8, 2015
    Messages:
    230
    Likes Received:
    16
    Cool. Will try.
     
  6. alex ryan

    alex ryan Member

    Joined:
    May 8, 2015
    Messages:
    230
    Likes Received:
    16
    Yep that was it. Thanks
     
    Graham Futerfas likes this.

Share This Page