Movi Pro horizon/Pan drift

Discussion in 'MōVI Pro' started by Eric DeHaven, Apr 12, 2019.

  1. Eric DeHaven

    Eric DeHaven New Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    8
    We just picked up a movi pro after a long time with our M10.
    Installed Blackjack 2.0 and fully balanced the rig as normal. Balance screen shows all exactly in center.
    Run Autotune and the rig appears to be fine. But after picking it up and just a few movements the horizon drifts to about 5deg off center and will not return to level.
    This is the same for pan.
    I have tried adjusting all the various settings I am familiar with to no avail.
    Is this an issue with the firmware or might we have a larger issue
     
  2. Graham Futerfas

    Graham Futerfas Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    1,208
    Likes Received:
    234
    There was a release this week in firmware that was supposed to address a similar issue. 2.0.1 is the latest. And something about Reset Robot Settings should help? That was in the firmware notes.


    MōVI Pro Beta 2.0.1 (134) is ready to test on iOS.
    [​IMG]
    What to Test:
    [​IMG]
    • This is a bugfix for "roll goes off when panning" symptom.
    • Root cause was loading a configuration file from the app to MōVI.
    • If you are experiencing this symptom, you should "reset robot settings". There shouldn't be any further problems using this app.
    [​IMG]
    To test this app, open TestFlight on your iOS device using iOS 10.0 or later and install the update.
     

Share This Page