MOVI M15 Won't Turn On...

Discussion in 'MōVI M15' started by Chris Bourke, Mar 2, 2016.

  1. Chris Bourke

    Chris Bourke New Member

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Hey folks,

    I'm in a bit of a panic at the moment.
    I've got a shoot in 3 hours and I just calibrated everything and went to turn on the M15 and it won't boot up...no LED's, no motor noises, no anything at all. It's completely dead. Both batteries are fully charged and had not been depleted on any previous shoots. I tried to reboot with the jumper and had no luck, the movi still showed no power whatsoever.

    Any ideas guys? The controller is not on or anything. I have no idea what the issue could be.

    Thanks in advance.
    Best,
    Chris
     
  2. Adam Brennan

    Adam Brennan Member

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    234
    Likes Received:
    14
    I would double check all connectors to make sure they are seated correctly.
     
  3. Brett Harrison

    Brett Harrison Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Messages:
    299
    Likes Received:
    40
    Hey Chris, I'm not doing anything in particular ATM, if you need help on the phone PM me if you need help locating and checking all the connectors and general trouble shooting (since Freefly HQ are sleeping).
     
  4. Graham Futerfas

    Graham Futerfas Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    239
    Hey Chris, did you get it sorted out?
     
  5. Nicolas Quintela

    Nicolas Quintela New Member

    Joined:
    Nov 16, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am having exactly the same problem with my M15 right now!
     
  6. Brett Harrison

    Brett Harrison Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Messages:
    299
    Likes Received:
    40
    The 3 flashing lights of doom is a common symptom to many different causes - best to shoot an email to support@freeflysystems.com to get you sorted out.
     

Share This Page