Movi 15 binding issues

Discussion in 'MōVI M15' started by Rob Gluckman, Jan 15, 2015.

  1. Rob Gluckman

    Rob Gluckman New Member

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gentleman. New Movi-15 and new Movi Controller here.
    Everything worked fine until we moved Movi Controller to FIZ Mode. We now can't bind the controller back. We have tried numerous channels and device groups. The Spektrum RX flashes green for about 10-15 seconds then a single solid green for a second. Then it repeats.
    Any help?
     
  2. Gary Haynes

    Gary Haynes Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    5,211
    Likes Received:
    460
    Just an idea, when you change it back make sure you 'write' the new settings.
     
  3. Rob Gluckman

    Rob Gluckman New Member

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey Gary. Thx for the reply. Yes we have done that. Any other suggestions?
     
  4. Gary Haynes

    Gary Haynes Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    5,211
    Likes Received:
    460
    What are you selecting for the Spektrum model. If I remember correctly it should be DSM2 2048.
     
  5. Rob Gluckman

    Rob Gluckman New Member

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    We are using a Movi Laptop. It's set to "Movi"
     
  6. Gary Haynes

    Gary Haynes Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    5,211
    Likes Received:
    460
    Rob you through me there. So you have a MoVI Controller with which RX? A Spektrum or the Freefly RX?
     
  7. Andy Johnson-Laird

    Andy Johnson-Laird Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    10,356
    Likes Received:
    1,161
    Gary: Based on the flashing green LED, I think that's the MōVI Controller Rx, not the Spektrum, but....

    Andy.
     

Share This Page