mimic + movi controller

Discussion in 'MIMIC' started by Joseph Jang, Jul 1, 2015.

  1. Joseph Jang

    Joseph Jang New Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Hi guys.

    I've updated the M15 and movi controller to the beta firmware and got the mimic function to work on the controller with the M15. It's amazing. However, when the mimic function is turned on, the begins to slowly pan by itself even when the controller is not moving. Any ideas as to the cause and possible solutions?

    Thanks in advance!
     
  2. Austin Glass

    Austin Glass Active Member

    Joined:
    Aug 1, 2013
    Messages:
    440
    Likes Received:
    69
    In the part of the menu where you switch between "normal" and "Mimic" functions, you can roll the dial further right and select "re-zero" which should help. When you press to select, make sure you are holding the Controller perfectly still, or have it set down level on a surface.
     
  3. Even Sigstad

    Even Sigstad New Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    10
    This happend to me when the Movi controller were low on battery. Try changing to a fully charged one, might help!
     
  4. Aleksandar Bracinac

    Aleksandar Bracinac New Member

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I've added Pan and Tilt trim to User 2/3 and fixing that some how. Is there any way to calibrate the Controller to perfect zero?
     
  5. Aleksandar Bracinac

    Aleksandar Bracinac New Member

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    And yes, there is the difference when you powering Controller from USB and from V-batt
     

Share This Page