GentLED Shutter via AUX Port?

Discussion in 'Radian' started by Mike Peters, Jun 15, 2013.

  1. Mike Peters

    Mike Peters Member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    I have the gentled shutter cable connected to the aux port on the tilt Radian, however, when I flip the switch I have programmed for the aux port nothing happens. I have checked my camera settings and my wiring but can't figure it out. Has anyone made this work?

    Thanks,

    Mike
     
  2. Mike Peters

    Mike Peters Member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Turns out it works just fine. Loose nut behind the wheel missed a camera setting...
     
  3. Andy Johnson-Laird

    Andy Johnson-Laird Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    10,369
    Likes Received:
    1,162
    What was the camera setting you missed, Mike -- just in case someone else has the same problem?

    Andy.
     
  4. Scott Stemm

    Scott Stemm Member

    Joined:
    Apr 10, 2013
    Messages:
    140
    Likes Received:
    6
    Please explain as I am having a similar problem with a canon 5d mkii and Mkiii.
     
  5. Mike Peters

    Mike Peters Member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    I'm using a brand new Nikon D5200 which will fire using an optional wireless interface (which I don't have) for use with smart phones AND it also has an LED sensor. I setup the optional wireless interface instead of setting up the LED interface. I'm using the D5200 for video since it has better video specs than the Nikon D800 I also own plus it would be a lot cheaper to replace the D5200 than the D800 in the event of a "disaster"...
     

Share This Page